Skip to content

Services

Home > Services

Wat wij voor jou kunnen betekenen

TK-DESIGN is een volwaardig leverancier op het gebied van websites. Ook wat niet in ons overizcht staat kunnen we wellicht voor u!

WEBSITE ONTWIKKELING

Tk-Design heeft zich gespecialiseerd in WordPress websites voor het MKB, grote organisaties en particulier. Elke WordPress website die we opleveren voldoet daarbij aan hoge kwaliteitscriteria.

WEBSHOP ONTWIKKELING

Wilt u een webshop laten maken in plaats van een website? Wij bieden een zeer gebruiksvriendelijk en professioneel webshop-systeem aan.

SEO OPTIMALISATIE

Beter gevonden willen worden met uw website en de diensten die u aanbiedt in uw omgeving of door heel Nederland? Maak gebruik van de expertise van TK-Design. Door slimme tools waarover TK-Design bezit kunnen wij uw website optimaliseren zodat uw beter gevonden wordt!

WEBSITE ONDERHOUD

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van regelmatig onderhoud van de bedrijfswebsite. Dankzij een strategisch plan van aanpak blijft de website onder alle omstandigheden goed bereikbaar. Tijdens het eerste contact zal besproken worden hoe het onderhoudsplan eruit ziet en welke professionele ondersteuning nodig is om tot de beste resultaten te komen. Kortom, een website laten maken? Dan is een onderhoudsplan geen overbodige luxe.

kisspng-microsoft-office-365-computer-icons-microsoft-offi-office-building-5ad03e6a930f05.6878871915235969066024

OFFICE 365

Overal en altijd toegang tot jou bedrijfsmail en bestanden? Start met Ofice 365! Ontzorgd in de cloud!

server

WEB & E-MAIL HOSTING

Iedereen die zijn eigen online bedrijf wil beginnen weet dat je een betrouwbare, snelle, stabiele server moet hebben die voor uw website uitstekende prestaties kan leveren. En daar staan wij voor garant 24 uur per dag 7 dagen per week.

MEER DIENSTEN
Kopie van Zonder titel
5
6
2
3
4